Juu,u oon pitänyt sen mun lupauksen ja oonki kirjottanu jokaviikko tänne... 

Tänään on normi päivä,mitänyt conssit meni mutaan jalkapalloa pelatessa koulussa. Jess! Ois sitte putsaushommat. 

Vaatteita toimii tänään vaaleat farkut,violetti paita ja mustat sukat. Kuva ei jostain syystä ikinä lataa koulun iPadilla... Kuvat voin laittaa kotona tabletilla tai koneella. 

Jee, enää 2 viikkoa koulua ja sitten KESÄLOMA! Kesälomalla ois tarkoitus mennä kavereitten kanssa yksityistunnille ridaamaan. Kivaa siis tulossa, leikkitunti, ehkä jotain pieniä esteitä mutta ei mitään koulu-tai estepainotteista tuntia. Sitte juhannukseksi kummitädin mökille ja sukulaisten luo Kokkolaan. Ja tänään tätini on tulossa Suomeen ja näen sen ekaa kertaa, koska se on asunut siellä todella monta vuotta. Huomenna kokeet, ja ne on sitten viimeiset (huh!) 

Sakulle on siis nyt varattu tehosterokote aika Univet nimisestä eläinlääkäriasemasta. 

Ja vielä odotellaan sitä näyttelyvahvistusta kissanäyttelystä. Tänään Sakun hampaitten pesu ja hoito,koska on päässyt ientulehdus puhkeamaan. Kanan makuista hammastahnaa,joten ei olis mukavaa jos laittaisin vahingossa sitä oman tilalle (yäk!) 

Eipä mulla oikeestaan enää ole  kirjoitettavaa tästä päivästä, mutta ainakin sitten viikonloppuna varmaankin kirjoitan, sillä onhan ne siskon syntymäpäivät.